Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord
Meer over
Cassoulet

Slagerij Cassoulet

1 juli 2020. De dag waarop voor ons een nieuw verhaal begon. Een nieuwe start in ons leven op 21 jarige leeftijd. Nadat ik ben afgestudeerd op de slagerij school Ter Groene Poorte in Brugge, ben ik meteen gaan werken in de slagerij. Ik was meteen gedreven en gepassioneerd door deze stiel. Deze passie heb ik overgebracht naar mijn vriendin Jade. Zij heeft een bachelor behaald in Hotelmanagement in Vives te Brugge. Hierna volgde ze mij vrij snel en begon ze ook te werken in de slagerij na haar studies.

De zaak werd opgericht in 1995 door Pascal en Renate. Bij hen hebben wij onze stiel nog beter onder de knie gekregen. We hebben veel aan hen te danken en zijn dan ook heel blij dat we van hen de fakkel hebben overgenomen.

Het assortiment die er was voor 1 juli zal bij ons nog steeds te verkrijgen zijn. Graag willen we wel het assortiment uitbreiden zoals meer traiteurgerechten, een vernieuwde tapasschotel, een nieuwe barbecueschotel… Dit is wat we de komende jaren nog verder willen uitbouwen samen met ons gemotiveerd team! Sinds heden zijn we ook terug open op zondagvoormiddag, dit om een extra service te bieden aan jullie!


Olivier & Jade